VÅRLUNCH HOS LINDEX

Jag startade helgfirandet men en härlig lunch hos Lindex. Vårkollektionen är fantastiskt och bjuder på lyxiga material och fina färger.

img_7862

Härliga solglasögon till vår

lindeee
lindex3
barnen
lindex5

lindecxx
mode

lindex1

img_7836

kappa

Hej finisar,
I dag var jag på världens härligaste champagnelunch hos Lindex. Supergod mat, trevligt gäng, och som vanligt jättefina nyheter. Vårkollektionen känns lyxig med fina materialval och fantastiska färger. Så många fina blusar, klänningar, kimonos, byxor..oh det mesta föll mig verkligen i smaken.

Tjejerna hos Lindex har alltid styrt upp så mysigt för barnen så man kan slappna av och faktiskt njuta av att äta gott och prata med de andra. Frida hade med sin lilla Line, och Emma sin lilla Ingrid – sötnosar!

Vi åt en god lunch från Doktor Mat och skålade i rosa skumpa.

Jag är tacksam och glad för att varje dag få träffa så mycket härliga människor som inspirerar mig på olika sätt.

Kramar och ha en härlig helg

Blus, Stine Goya 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..