MAGISK KVÄLL PÅ AVEQIA

En underbar kväll på Aveqia med skatt, goda viner och mat i världsklass.

havtorn
girll
pannkaka
fest4
ehsan2
Jag älskar tjejernas chockade blick när Ehsan gör korv…
dessert
forratt
Förrätten var en koriandergurka någonting med hummer, saltade mandlar och en mousse, FANTASTISKT!
goss
Rätt två var en marinerad gös med en svampbuljong och… (?)
navidh
Rätt 3 var reninnanlår med egenstoppad korv, lingon, äpple och potatischips…
fullsizerender-1

Hej godmorgon och glad första advent,

I går kväll firade vi min man som har fyllt 30 år. Vi bjöd 30 nära och kära till Aveqia där vi tillsammans lagade en 4-rätters gourmetmiddag.

Det här upplägget var världsklass.
Alla gäster kom och våra kockar serverade fördrink och lite smått och gott. Sen presenterade sig våra kockar. Båda har jobbat på några av världens främsta restauranger, Kristoffer på en restaurang rankad top 5 i världen och Carlo på olika men två Michelin-restauranger med 3 stjärnor. De var fantastiska på alla sätt, och hade förberedd mycket av tillagningen. De gick runt och hjälpte alla lag att skapa de här rätterna. När vi var klara satte vi oss till bords och team 1 la upp sin rätt och serverade, sen presenterade kockarna vinet till den rätten och vi åt. Team 1 dukade sen av, och team 2 fortsatte med sin rätt osv.. Maten var magisk och vinerna var perfekta till alla måltider.

Alla älskade upplägget. Det var mat i världsklass som vi själva gjort, alla var förvånade över hur VI kunde skapa den här maten. Vi kunde själva bestämma musik och dansade mellan rätterna. Sen serverades kaffe och tårta från Pastry design. Allt var så lyckat. Våra barn var med hela kvällen, mamma och pappa tog med dem hem vid 23.30 men de var så glada och ville egentligen inte gå hehe. Naomi var med i dessert-laget och så engagerad och hjälpsam. Desserten var så många olika skålar så jag fick ingen bild på den, det var kikärtspannkakor (så goda) med egengjord sorbet, hasselnötsflarn, ingefärdgrädde och rostade nötter, yum! Jag vill verkligen rekommendera Aveqia, allt var perfekt!

Klänning: Baum und Pferdgarten

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..