EN JULIG BLOMGRUPP

Att göra en egen blomgrupp är så enkelt, så här gjorde jag min.

pin

Processed with VSCO with c4 preset

julgrupp3
jullg
appel
grupp

I dag hade jag ett trevligt litet möte på Pascal på morgonen. Sen åkte jag och C till Plantagen för att köpa lite julblommor. Egentligen ville jag ha amaryllis med vaxad lök. Jag fick en sån för ett tag sen i present, och den är underbar eftersom man inte behöver vattna den alls. Löken är specialbehandlad och all näring och växtkraft finns där i. Jag ville köpa ett par olika, helst med guldvax men alla var slut.

Då kikade jag på julgrupperna och bestämde mig för att göra en själv istället. Jag köpte lite olika blommor som jag tyckte om. La lecakulor i botten på en fat som jag hade hemma, hällde på jord och planerade blommorna, sist la jag på mossa och lite pynt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..