VECKAN I FOKUS #48

Ny vecka, nya skojigheter. Vad hände vecka 47? och vad ska hända vecka 48?

fokus48

Det har varit en festvecka med stort F 😉 Veckan började med Årets mamagala, som var bland det bästa jag har varit på. Festen bjöd på skratt, tårar, härligt sällskap, uppträdande av Danny Saucedo, hyllningar av massor med grymma mamas och papas och fantastisk mat.
I tisdags åt jag lunch hos Gina Tricot och kikade på deras vårkollektion. Min nya sida ”Alexias mama cravings” gjorde debut i mama, hurra! Jag var i Södertälje på Childrens Climate prize och lyssnade på de unga finalisternas smarta idéer till en bättre miljö. Helgen började underbart med en vårig champagnelunch hos tjejerna på Lindex. I lördags firade vi min kära man på Aveqia, där vi tillsammans med massa vänner och familj lagade mat och hade skoj. Sen var det en segsöndag i soffan med adventsmys och bullar.

Att göra:
Ingen av våra adventsljustakar fungerade (och jag hade glömt att köpa blockljus till vår adventsljusstake), så det blir till att införskaffa oss lite nytt pynt. Jag har möte idag, tisdag och torsdag. Sen har jag lite dejter inplanerat, Ditte, Valerie och frukost med Rondek och Karin, ska bli så mysigt. På fredag ska vi på julpyssel med barnen. Och så skulle jag vilja klämma in IKEA också…pju 😉

Ha en fin vecka

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..