STHLM BRUNCH CLUB

Frukost- och brunchställerna i Stockholm ploppar upp som svampar, till min stora glädje. I dag åt vi en smarrig brunch På sthlm brunch club i Vasastan med den största milkshake jag skådat.

avo
glass

stbc
smoo
smothi

Halloj finisar,

I dag mötte jag och C upp fina söta Ditte för en frukost/brunch på Sthlm brunch Club. C sov i vagnen och jag trodde för en sekund att jag skulle få äta i lugn och ro, men icke. Vad händer när maten kommer in? Varje gång… Hon vaknar och min matro försvann snabbt som vinden. All koncentration går till att försvara allt smarrigt som stod på bordet. Så fort man tittade bort var det choklad antingen på mig eller henne. Vi beställde avokadotoast, pannkakor och en varsin ”jumbo-dumbo-crazy-kalori-bomb-milkshake” har ni sett något liknande? Stor var den också, det är alltså en STOR donut som ligger på toppen. Min med jordgubbssmak var så galet god, dock var det lite för kladdigt att äta donuten som var full av chokladsås 🙂

Vi hade så så mysigt, Ditte ska få en bebis i vår, vilket vi så klart pratade om. Sen skrattade vi och babblade på tills tiden flög iväg, mys!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..