..NU ÄR DET NÅGON SOM LUKTAR LITE PRUTT

Möte på mama och kaotisk shoppingtur med familjen.

trappa
traaa
hatt
teappa
topphalsa

I dag efter lunchen hade jag möte på mama. Corinne sprang runt inne på Bonnier och under några minuter försvann hon helt. Jag sprang runt och letade och hittade henne inne hos Topphälsaredaktionen. Till en början var de så glada över ha sällskap av en mini-människa, men efter ett tag kom en av tjejerna ut och sa ”-nu är det någon som luktar prutt där inne…” haha. Guilty!

Sen ringer M mig och säger; ska vi åka och handla sen med tjejerna? Jag hämtar upp er. Åh storhandla hela familjen, va mysigt! What? Hur tänkte jag.. Vi tog en sån kundvagn med en bil där fram (förtydligande: en typ 2 meter lång kundvagn som knappt går att svänga). Tror ni att de ville sitta i den efter 5 minuter, nej! Så de sprang åt varsitt håll, M gick i lugn och ro i sin egen värld och kikade på lite ny matlagningsinspiration och jag stressade efter barnen, försökte ta insta-stories, och köra min enorma bilkundvagn som inte gick att svänga. Mathem nästa vecka…

Mitt ljus i kaoset var att jag tänkte på när barnen somnat. Jag skulle göra i ordning (min craving för tillfället) riskakor med jordnötssmör och banan, en kopp te och sätta på Shooter. Ni har inte missat den serien va? Den kommer varje tisdag på Netflix, det finns bara två avsnitt än så länge, så ikväll är det dags för 3:e avsnittet, längtar! Dock letade Naomi så frenetiskt efter pepparkakorna när vi kom hem (fast jag sa 10 gånger att jag packar upp) och kastade upp alla grejer och råkade dra ner mitt jordnötssmör i golvet, det gick så klart i 100 bitar så min ideala kväll gick i kras med jordnötssmöret. Pju.

Jacka, Flash (från i våras, fick från mamma) finns liknande HÄR, HÄR, HÄR // Linne, Zara 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..