POM & FLORA ODENGATAN

I morse åt vi frukost på nyöppnade Pom & Flora på Odengatan. Det är inte så barnvänligt, men galet gott och bra priser.


Som jag har längtat efter att Pom & Flora ska öppna. Vi bor ganska nära och jag har saknat ett bra frukostställe i närheten. Stället är stort och har många bord men inga barnstolar och inget skötbord för er som använder det.

Menyn är fantastisk, allt ser otroligt gott ut och det vi smakade var super. Jag åt (så klart) mackan med Pom´s egna jordnötssmör och banan, pink lemonad och en ricottayoghurt med citrusnågonting. De har en liten barnyoghurt på menyn för alla små människor, vilket är bra.
En bra start med mycket skratt 🙂

Keps: Lindex (liknande här
Tröja: h&m 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..