SÅ FRIADE HAN…

Efter några år tillsammans och en bulle i ugnen friade han..

Vi förlovade oss när jag var gravid med Naomi, nu när jag tänker efter har jag faktiskt aldrig berättat det på bloggen. Jag bloggade inte då och har nog aldrig skrivit det. Så här gick det till.

Jag var på en resa med jobbet till Istanbul i maj 2012, jag var som sagt gravid och min kille skulle samma helg öppna ett ställe i Vaxholm, så han var superbuzy. Vår jobbresa var egentligen onsdag-fredag, sen valde de som ville att stanna kvar, vilket jag så klart ville. På fredagen skulle en del av gänget åka hem och vi hade bestämt oss för att åka på en båttur till den asiatiska sidan av Istanbul. Jag pratade med M innan frukosten och han lät stressad. Jag och mina vänner gick upp för att äta frukost, de flesta så bakis att de knappt kunde gå. Vi satte oss och började äta frukost, många av mina kollegor från jobbet var där. Så hörde jag någon viska ”katten” i mitt öra. Jag fick en chock, blev stel som en pinne och höll på att föda ut ungen. Jag vågade inte kolla.. Jag hade ju precis pratat med honom i telefon? Hur kan det låta som honom? Så ser jag hans kompis springa framför mig med en videokamera och hoppa glatt upp och ner, då vänder jag mig om så stod han där med en ring och en stor bukett blommor. Jag grät och alla halvfulla kollegor grät, det var en konstig känsla. Såååå konstig. Han hade haft kontakt med min kompis Karin och planerat att fria på båten, det blev dock ingen båttur eftersom så många mådde dåligt. Så Karin sa till honom att komma direkt till frukosten.

Sen hade vi en väldigt rolig dag i Istanbul, promenerade runt, åt gott, skrattade och njöt av att vara nyförlovade. Han hade fått ett infall ett par dagar innan och frågat sin kompis om de skulle åka.

Vi vill gifta oss men det är mycket som måste klaffa..jag behöver er hjälp. Jag sitter och knåpar på ett inlägg som jag postar imorgon eller i dagarna.

Kärlek
A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..