FRIDAY

Två dagars pyssel med tjejerna, då behöver man helg och vila :)

soll

sol

crocs

Whoop fredag!
Va skönt det känns att det äntligen är helg. Jag har haft tjejerna hemma från förskolan två dagar för att jag fick mail om att det gick magsjuka och influensa. Vill inte riskera att de ska bli sjuka, Corinne är dessutom förkyld och Naomi klagade på magont (som försvann)..

Vi har köpt julklappar till alla kusiner, gjort lite pyssel, bakat och hängt..

I morgon ska vi göra sista fixet innan min bror och hans familj kommer och firar jul, sen ska vi på 40 -års fest på kvällen.

Kjol, GAP
Kashmirepolo, h&m
Skor, Crocs (så sköna)
Päls, Beyond retro
Väska, Chanel

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..