MIN LÖRDAG – MINIJULAFTON OCH 40-ÅRS FEST

En heldag med barnen som avslutades med klackarna i taket på Vau de ville.

Hej gullisar,

I går hade vi en så rolig dag. Eller kanske inte på förmiddagen.. Jag skulle åka till mos med Corinne och Micke skulle ta Naomi till stan, så klart ville Naomi va mig mig just i dag så jag fick ta båda och han fick en dag själv, orättvist.
Som tur är åkte vi dit tidigt så vi var först och ensamma i affärerna, vi köpte de sista klapparna till kusinerna, gick och handlade och åkte hem. När vi åkte efter någon timma var det proppat med folk.

När vi kom bakade jag en citronpaj med lingon och italiens maräng. Den var lite krånglig och botten var gjort på ris- och mandelmjöl så verkligen ingen jag kan rekommendera. Den var däremot väldigt fin 🙂
Min bror och hans familj och mina föräldrar kom och firade mini-julafton eftersom de ska till Värmland i år över jul.

paj

Sen hade jag en halvtimma på mig att fixa iordning mig innan vi skulle på 40-års fest. Vår kära vän Camilla fyllde 40 och det firades på Vau de ville på Norrmalmstorg med pompa. Den lokalen är så fin, man sitter där inglasad mitt på torget i stan, med världens största julgran precis utanför. Vi åt gott, dansade och hade så galet kul!

last
norr
topp
fest
Topp, Zara (den röda finns här)
Jeans, Crocker
Skor, Zara
Väska, Chanel

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..