I annonssamarbete med BOSCH

SOUND OF SILENCE

Att få livspusslet med barn att gå ihop kan vara svårt. Men med små medel kan man förenkla för sig. Jag har fått prova världens tystaste dammsugare, In’genius ProSilence 57, som är ett bra tips på ett sånt medel.

Forskning visar att svenska föräldrar är de mest stressade i hela Europa. Ofta jobbar båda föräldrarna heltid, och jag kan bara instämma med hur klurigt det är att få ihop sitt livspussel med allt vad det innebär att ha barn. Nu går inte ens mina tjejer på någon aktivitet än, men när den karusellen sätter igång förstår jag inte hur vi ska få ihop vardagen. Många har kanske bara ett par timmar mellan hämtning på skola, träningar osv, innan barnen ska lägga sig, och sen snurrar allt runt igen…

Ni som har barn vet känslan av lugn när barnen lagt sig. Eller? Är det då allt börjar.. så är det i alla fall för oss, men allt vi gör då måste vara tyst, för man vill inte riskera att väcka tjejerna. Innan de lägger sig försöker vi hinna med allt som låter högt, så som att fixa disken, städa undan, kanske dammsuga upp allt ris som ligger kvar på golvet efter middagen osv. Vi har alltid musik eller tv:n på, men skulle jag dundra igång dammsugaren skulle nog båda vakna direkt.

Kommer ni ihåg när jag och massa härliga människor var ute på Frötuna gård på en tyst retreat? Då fick jag möjligheten att prova Bosch tysta mixer. De har nu lanserat världens tystaste dammsugare, In’genius ProSilence 57, och jag vill intyga att den verkligen är knäpptyst.

Vi kan alltså prata helt som vanligt utan att dammsugaren stör det minsta. Det betyder också att vi nu kan dammsuga när barnen sover, utan att riskera att de vaknar av ljudet. Tidigare har Corinne blivit rädd och velat bli buren när jag har dammsugit, men nu märker hon inte ens att den är på.

Titta på filmen så ser ni hur vi kan prata som vanligt, och man märker knappt att jag dammsuger 🙂

https://youtu.be/1Gm2w05d3ZQ

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..