VECKAN I FOKUS 51

Två veckor kvar på det här året. Julaftonsveckan innebär sista fix innan tomtens ankomst ;)

fok

Veckan som gick var kul.. 
Den inleddes bra med en plåtning på Haymarket med Valerie, ska visa er bilderna med nedan är en sneakpeak 😉 Vi firade lucia på dagis med mina söta lucior, jag träffade Youngblood, Molino pr, skrev en önskelista till tomten, åt pressfrukost på Hotel Diplomat med Wera som släpper en hudvårdsserie, bakade saffransskorpor, skrev en res-önskelista för 2017, var på 40-års fest och firade mini-julafton.

Att göra i veckan: 
I morgon måste jag förbereda det sista inför en stor plåtning jag ska göra på tisdag. Jag ska styla allt också så det är mycket att fixa med den. På onsdag ska jag spela in en reklamfilm för Life. Sen är det julfirande på landet hela helgen, jag längtar till en helg med min familj, god mat och mycket mys..och vila.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..