PLÅTNING TILL MAMA

En plåtning med tjejerna på nyöppnade stället Thees Affairs.

Hallå finisar,

Jag är helt slut. I dag gjorde jag och tjejerna ett jeansjobb till mama nr 2 (håll utkik!). Jag både stylade och modellade med barnen. Det var inte helt lätt kan jag lugnt säga, väldigt oglammigt. Om inte min kompis Johanna hade hjälpt mig hade jag förmodligen börjat gråta. Att fota barn är svårt, att göra fyra ombyten, hålla humöret uppe på de små liven och samtidigt försöka vara snabba innan butiken öppnade – var svettigt! Sen har jag just nu 90 par jeans hemma som jag ska sortera upp och skicka tillbaka till olika presskontor, haha ni vet var jag ska göra ett par dagar framöver. Men attans va kul det är när en bild sitter, vill så gärna se bilderna nu. 

Vi fokuserade på mig, sen fick tjejerna vara med så mycket de ville och orkade. Jag är supernöjd med det lilla jag såg. 

Ska bli så kul att visa ER ❤🎈

Pssst.. De söta barnstolarna finns HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..