ERA TIPS FÖR JULKLAPPAR TILL BARNEN

Tusen tack för alla grymma tips på hur man kan tänka när man ska köpa julklappar till barnen.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hej på er,
Jag har läst era kommentarer om hur ni tänker kring julklappar till barn. Ni skrev så mycket bra tips, så jag har sammanfattat det och skrivit ett nytt inlägg. Jag vill bara klargöra att jag givetvis vill att mina barn ska få riktigt härlig julstämning, och det får dem på landet. God mat, risgrynsgröt, julmusik, gran, tomte osv. Så jag är verkligen ingen Grinchen, om jag uppfattades så 😉

Tidningsprenumeration
Danskurs
Tennislektioner eller liknande
Pengar till sparkontot (kanske inte kul idag, men när det blir dax för moppe/körkort/lägenhet lär han uppskatta det)
Julklappsregeln: 1 sak hen vill ha, 1 sak som hen behöver,1 sak hen kan ha på sig, 1 bok.
Max 1 paket/person till mor-och farföräldrarna
Besök på museum
Aktier
”alla får köpa en klapp till EN person (istället för att köpa små sk*tgrejer till typ 10 pers). Vi tänker likadant till barnen där vi köper till varsitt syskonbarn mm.”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..