”THE TAIL OF THE SHOEMAKER AND THE STOLEN STARS”

Smarrig frukost på Pom & Flora och en fin fin julklapp från Christian Louboutin.

Underbara ni!
I dag åt jag frukost med Rondek på Pom & Flora, jag åt chiapuddingen och hon en drömmig yoghurt med päron och nötkross, mums!

Sen åkte jag runt och lämnade tillbaka massa saker jag använde på plåtningen i veckan.

Kofta: Custume
Kjol: Pulz jeans
Väska: Adax
Jacka: H&M

 När jag kom hem låg det en Christian Louboutin påse utanför dörren, jag höll på att svimma. I låg en underbar bok och ett julkort från CL. ”The tail of the shoemaker and the stolen stars”. Boken är så fin och verkligen ett julklappstips till en som gillar coffee table books (om ni är ute i sista sekund).  Det är en julsaga där C.L ska ut och göra ett par skor till drottningen och lånar stjärnor till ett par vackra stiletter…

Snart åker vi ut till landet och firar jul, jag kan inte minnas att jag har längtat så här mycket efter att göra ingenting ❤

Var rädda om varandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..