JULEN ÄR FÖR BARNEN 

Hej hopp dan före dan! 
Hoppas ni mår fint 🙂 vi är på landet och myser. Här får jag julstämning med allt pynt, brasa, julgranen, julfilmer som rullar på tv. Så mysigt! Vi har promenerat, bakat och lekt utomhus i det vackra vädret. 

I kväll ska vi för första gången på säkert 20 år spela Bingolotto, eller Naomi ska i alla fall. Hon lär somna granska snabbt men hon är taggad. 

Jag ser verkligen lyckan i hennes ögon nu när det är jul. Hon väntar spänt på att tomten ska komma och planerar hur hon ska välkomna honom, ge honom en pärlplatta och för första gången våga att ge honom en kram. Sötnos! 

Jag hör överallt om barn som far illa under jul och andra högtider pga vuxna som dricker för mycket i deras närhet. Det här är hjärtskärande och så oansvarigt. Hoppas alla tänker på att julen är för barnen, var rädda om varandra och ge mycket kärlek ❤

Kattkjol: H&M // Naomis polo: Primark // Corinnes rosa topp: Zara 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..