GOD JUL MINA KÄRA LÄSARE

God jul käraste ni.

gran
klapp
gran2

Vi vaknade på morgonen och barnen (eller Naomi) flög upp och kikade i sin strumpa om tomten hade lämnat några paket. Vi väntade också med att lämna alla paket tills tjejerna lagt sig, så var det fullt av fina paket under granen när de vaknade.

Sen åt vi risgrynsgröt och tittade på sista avsnittet av julkalendern. Jag tycker den här julkalendern var fantastisk. Så spännande, rörande och charmig. Sen pysslade Naomi lite med min mamma och gjorde små söta tomteluvor av garn.

blas
brygg5
havet

Jag skulle ta lite fina bilder på min blus men det var lite för blåsigt. Den är i alla fall så otroligt fin. Den är fin både som tunika och instoppad i mina byxor.
Topp, By Malene Birger
Byxor: H&M

dukning
duk3
duk2
ali

Sen några år tillbaka äter vi julbord på kvällen i stället för till lunch. Så vi öppnar paketen sen äter vi. Min favorit på julbordet är lax och sill, vilket tydligen var det som svenskar gillar minst. Kul att vara unik 😉

Nu kollar vi på kalle och väntar på tomten som kommer så fort det blir mörkt. Naomi är så spänd och så klart väldigt otålig att få öppna sina paket.

Till dukningen var jag och Naomi ute och plockade lite granris här på tomten och sprayade den och kottar med snöspray. Det blev så fint tycker jag.

Hoppas att NI har en fin jul med mycket kärlek.
God Jul
Kramar Alexia

 1. Julmaten/buffén kanske man säger, haha. Men som sagt för oss äts den också på kvällen så man kan sitta i lugn och ro och äta. 🙂

  1. alexia skriver:

   Ja, förr gjorde vi tvärtom och då kändes det som dagen tog slut så fort 🙂
   Kram hoppas ni hade en mysig dag

 2. Vi äter också julmiddagen på kvällen!
  & lax, sill & Janson är favoriterna hos mig!! Mums!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..