SVETTIG START – BRA DAG

Ibland med barn kan man få psykbryt när man bara vill ställa sig på balkongen och ryta som en björn, känner någon igen sig?

chock

Halloj på er,

Den här lite smått chockade looken var den enda bilden jag fick på min outfit idag 🙂 så är det när min man ska hålla koll på båda barnen och fota mig samtidigt 🙂

Tröja, hm // Byxor, hm // Jacka, Zara // Väska, Adax // Skor, Dr Martens // Hatt, Esprit

I dag skulle vi ta en sväng på stan för att kika lite i affärer. Innan vi ens hade kommit ut från dörren hemma hade jag tappat hoppet om att det skulle bli någon tur på stan. Båda tjejerna var så jobbiga, Naomi skrek och grät för att hon absolut inte ville ha de kläder jag lagt fram. Sen var hennes flätor inte bra, samtidigt klättrade C på mig och grät för att hon var så trött. Men deras pappa kunde lugnt ta en dusch, stryka sin skjorta, fixa håret och prata i telefon. De skulle absolut vara med mig båda två. Han försökte ta C men hon ville va med mig. Så stressigt, svettigt och orättvist ☠️ haha!

Till slut kom vi i alla fall ut och gick runt en sväng. Ovanligt tomt på stan, jag trodde jag skulle slåss med massa rea-shoppare. Det var faktiskt inte så mycket rea än, och som jag skrivit tidigare så försöker jag att inte ströshoppa hela tiden. Vi åt lunch på ett av mina favoritställen i stan, Wienercafeet. Det är alltid lätt med barnen där tycker jag. Jag åt deras Galette som är såååå gott och de andra delade på en mastig macka. Sen tog vi en kaffe på Vau de ville och åkte hem.

Nu är Naomi och hennes pappa på bio och ser ”Sing” och jag ska äta middag hemma med en kompis. Kram och kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..