ÅRSSAMMANFATTNING 2016

En årssammanfattning är ett attans bra sätt för mig och er att komma ihåg saker som hänt 2016 och saker jag ser fram emot 2017.

Här kommer en liten årssammanfatting på ett toppenår. Frågorna snodde jag från Vanja som snodde dem av någon annan osv.. 🙂

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?
Jobbat galet mycket med bloggen, samtidigt som jag tog hand om en liten sparv, (och en stor så klart). Fotat som en galning, kollat väldigt mycket på Youtube och lärt mig allt ifrån hur man redigerar bilder, till sminktips, fotokurser m.m. Blivit en supermamma, jag tror verkligen att jag är en härlig mamma till mina barn. Jag ger mina barn mycket kärlek, hittar på saker med dem, pratar och leker med dem som en vän.

Genomdrev du någon stor förändring?
Jag bytte bloggportal från familjeliv till mama.nu, jippie!
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, ett riktigt pojkår. Min underbara vän Cicci fick en liten Joel, det sötaste jag sett (asiatiska barn är ju magiskt söta). Sen fick min kompis Shahin sitt andra barn, en lite gosig Liam och min fina vän Bea fick en liten Ivan. Älskar bebisar!

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
Mina barns födelsedagar. Corinnes firades med poolfest i Grekland med alla mina nära släktningar. Och Naomis födelsedag var en så stor dag för henne att det fyllde hela mitt hjärta. En sån lycka för henne.

birt

Vilka länder besökte du?
Grekland
England (London)

Dubai 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag fick en resa till Palma i vår, det gjorde mig suuuuperglad.

Saknar du något under år 2016 som du vill ha år 2017?
Mer tid med mina vänner. Mer dejtnights med min man.

Bästa köpet?
Min Chanelväska och min bil 🙂

ch

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat. Jag har varit sämre än någonsin. Det har varit så svårt att träna med Corinne. Hon har inte velat vara på mini-sats så det har varit dåligt med träningen. Jag hoppas kunna lösa det på något sätt nästa år 😉

Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit mindre med telefonen.

Favoritprogram på Netflix?
Shooter

Bästa filmen 2016
”En man som heter Ove”. Jag gillar inte ens svenska filmer men den här berörde mig på så många sätt. Jag skrattade, grät och rös, super!

Bästa boken du läste i år?
Åhhhhhhhhh ingen har jag hunnit läsa.. 🙁

Mest stolt över?
Att bloggen rullar på bra, jag har fått en egen sida i tidningen mama. Att jag är positivt inställd till livet. Mina barn som är så goa.

Högsta önskan just nu?
Att det lugnar ner sig i världen och att vi är friska.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Stressa mindre, pressa mig själv mindre. Tjäna mer pengar och jobba mindre. Vara mycket bättre på att ha frågestunder, lovar!

Vilka har du lärt känna 2016? 
Många härliga människor. Bloggen är den främsta anledningen till det. Alla roliga bloggare man träffar på olika event, härliga människor på de olika PR-byråerna och många nya branschkollegor.

Vilka länder ska/vill du besöka? 
Ska: Thailand, Palma, Grekland
Vill: Paris, Ibiza

Vad har du spenderat mest pengar på? 
Mat och kaffe, mums! ( Eller kanske hamnar på ungefär samma summa som klädkontot när jag tänker efter 😉

Ett blogginlägg du är lite extra nöjd med? 
Absolut när Corinne berättar om sina första 10 månader i livet, jag vet att många av er älskade det och jag lovade att fler skulle komma. Ett till kom men fler SKA komma.

Kram och gott nytt år,
Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..