STRESSIGA DAGAR

Mysig morgon med min minsta filur.

fullsizerender-5
img_1301

Hej på er,

Jag är ledsen för lite dåligt bloggande, det är lite stressigt att ha båda barnen och hinna med allt man vill 🙂

I morse tog vi en kaffe på Valhallabageriet, så mysigt att sitta ute och mysa.

I går hade gäster i går så efter att tjejerna hade varit hos sin kompis och lekt, städade vi, fixade mat, dukning och allt. Sen kom dem och vi hade sååå trevligt. Min man lagade så god mat och jag gjorde päronknyten med pannacotta glass, så gott! Jag stekte päron med kanel, vaniljsocker, kardemumma, och lite socker. Sen la jag det på en smördegsplatta, rev över mandelmassa, vek ihop och stoppade in i ugnen på 225 grader i ungefär 20 minuter.

sallad
Så goda sallader 🙂

cor

Nu städar vi ut julen och äter upp alla gamla pepparkakor haha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..