Kylig promenad och frukt- och nötbollar

Vi begav oss ut i kylan, för solen var så frestande. Ännu bättre att komma in och fika med hemmagjorda frukt- och nötbollar

co

Hej härliga söndag,
I dag tog vi en promenad för att få i oss lite friskt luft, frisk var bara förnamnet, iskallt var det! Och dum som jag var glömde jag min mössa 🙁 Vi tänkte promenera till Vasaparken så att Naomi kunde leka av sig lite när Corinne sov, men vi smet in på Pascal och värmde oss. Lite lyxigt att sitta inne och dricka kaffe när Corinne sov utanför, hon sover så länge när hon får sova ute, skönt för henne.

pascal
pascal2

På Pascal frågade Naomi om hon fick en kokosboll. Vi fikar ju alltid med något gott, men vi måste bli bättre på att inte ge henne sånt. Hon blir så speedad av socker och mår inte bra av det, okej någon gång då och då men inte varje dag på helgen. Så jag sa att vi bakar egna hemma istället.
Vi köpte med oss dadlar, aprikoser, plommon, nötter och mullbär. Sen mixade vi allt och rullade till bollar, som vi sen rullade i kokos. Sen bjöd de sin granne Mathilde och alla dockor på afternoon tea (läs: afternoon water), hur söta? Mycket fräschare och bra mycket nyttigare 🙂

Hoppas ni har haft en fin helg ❤

fruktochnotbollar
teapartybarn
kidsteaparty

  1. Camilla skriver:

    Vad har du för vagn?

    1. alexia skriver:

      Hej Camilla, jag har en stokke trailz och en sulky från elodie details 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..