En frukostgoding – chiapudding och yoghurt

Den här är lite roligare än en vanlig chiapudding eftersom den också blandas med yoghurt.

cia4

Vissa gillar chiapudding, andra inte. Det verkar vara en sån grej som man gillar eller avskyr. Jag älskar det, men tycker ännu mer om den här varianten med yoghurt. Även barnen tycker om chia som är ett bra sätt att få i sig omega 3.

2 dl sojadryck
3 msk chiafrön 
1 krm vaniljpulver 
1 msk kesella vanilj
Blanda allt och låt stå i kylen över natten. Jag älskar att ha bär i botten, och sen klicka på några matskedar grekisk yoghurt. Toppa med till exempel bär, kokoschips, nötter, kanel, granatäppelkärnor eller vad du har hemma.

 

chia3
chia2

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..