I annonssamarbete med HEINZ

Odla tomater med mig

Drömmer du om att äta dina egna tomater i sommar?

heinzketchup2

Hej vänner,

I dag fick jag hem ett litet paket med Heinz odlingskit för att kunna skörda fram mina alldeles egna Heinz-tomater. Det här är en rolig kampanj där också du kan vara med och odla fram dina tomater. Kampanjen heter ”Grow your own” och har en egen kampanjsida där du kan beställa hem egna Heinz-frön, få tips på hur du bäst odlar fram fina och saftiga tomater, och sen visa upp resultatet på kampanjens Facebooksida. Du chans att vinna en flaska ketchup gjord på dina egna tomater. Ni kommer under några veckor få följa hur det går med min tomatodling, det vore kul om ni också hängde på så kan vi jämföra 🙂

Beställ hem dina gratisfrön här

heinz
ketchup

  1. Försökte få vara med, tänkte som ungdomsprojekt från frö till tallrik men kom inga frön. 🙁

    1. alexia skriver:

      VA??? Så tråkigt, jag ska maila dem om det…klickade du i allt men inget kom?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..