Supersnabb hårfix

Hej hjärtan, 
Här tänkte jag dela med mig av min ”all time savior”. Många frågar mig om jag lockar mitt hår, använder plattång för volym osv. Men oftast gör jag bara det här. Även när jag ska iväg på kvällen och absolut inte har någon tid att göra mig iordning så förbereder jag snabbt min lilla bulle och släpper ut och sprayar strax innan jag ska iväg.

Steg 1: Jag har oftast torrt hår och sprayar eventuellt det med en lättare ”volymspray”.

Steg 2: Jag delar upp håret i två delar. Börjar snurra håret så att det till slut börjar att korva sig (då blir lockarna tightare) eller om jag inte vill ha så mycket snurrar jag håret lösare. 

Steg 3: Nu fäster jag håret med clips eller med såna tofsar som inte ger några märken. 

När jag sen tar ut håret blir det perfekt volym och ser stylat ut. Jag kommer ihåg när jag skulle på Social media party och jag hade haft kalas för Naomi. Jag hade 2 timmar på mig innan galan. Då sprayade jag, gjorde mina korvar, gav ungarna mat, klädde på mig, släppte ut tofsarna och hade sån gala-look i håret. Det här gör jag oftast när jag ska sova också, så blir det fint på morgonen. 

Hoppas ni förstod, testa vetja! ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..