Lunch på Urban Deli och helgplaner

En solig promis, lunch på Urban Deli och helgens planer.

Hej alla solstrålar,

I dag åt jag lunch med min vän Alexandra på Urban Deli. Vi babblade om helgen och åt gott. Sen beställde jag faktiskt hem ett par nya solglasögon, blev så sugen av det fina vädret, visar er när de kommer.

Vad ska ni göra i helgen?

I kväll ska jag och mannen ut och äta med ett par vänner. Annars ska helgen få bjuda på mys med familjen, träffa underbara vänner och deras nya söta-mini-lilla-franska-bulldog-valp och kanske en och annan promis, längtar!

Jag hoppas på sol och fortsatt vårigt väder.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..