Fikatur på Södermalm och fläskläpp delux och shopping

Hej hjärtan, 

Jag hade full rulle igår så jag hann inte uppdatera er. Jag vaknade med det mest mystiska jag någonsin känt. Hela läppen dunkade och gjorde så ont, jag sprang till badrummet och min överläpp hade blivit dubbelt så stor, det såg ungefär ut som en misslyckad läppförstoring, panik! Jag började googla och jag hade så klart allt möjligt konstigt enligt Google. Det mest troliga är någon allergiskt reaktion eller en förkylning. Men jag tog två antihistamin och svullnaden la sig ganska fort. Vad detta var är oklart! Kanske har någon av er fått någon liknande? Sen åkte vi till söder för att utforska fiskutbudet, vi hamnade på fikaborden på Södermannagatan. Vi åt pannkakorna, två olika bullar och en kaka. Amerikanska pannkakan var god men de serverade med massa glass som var smält sås redan när den kom fram till bordet. Kaffet var gott 🙂 

Sen lämnade vi av barnen och åkte till Mall of Scandinavia (läs: Kaos of Scandinavia) proppat med bilar, folk, pokemons och gud vet vad. Men som vanligt är det tomt i butikerna. Jag köpte 3 t-shirts från COS och Weekday. 

Sen var det middag hos mamma och pappa med brorsans familj, mys!! 

 1. Anne skriver:

  Hej
  Har dom öppnat Weekday på Mall of Scandinavia?

  1. alexia skriver:

   Nej, den köpte jag på fikarundan på söder 🙂
   Helt rätt, det var lite oklart skrivet.. Synd för jag handlar mest i MOS så de borde öppna där

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..