Min helg i bilder

Helgen är så extra härlig nu när man faktiskt inte är med familjen lika mycket. Vi njöt av vädret, varandra, shopping, mat och jag träffade intressanta människor.


Hej babes,
Hoppas er helg var kanon 🙂 Min var bra. Fredagen var lite misslyckad på kvällen. Vi hade bokat middag med några vänner men barnvakten blev sjuk. Så tråkigt när vi hade sett fram emot en kväll med dem, istället blev det popcorn i soffan och serien om OJ Simpson på Netflix.

Lördagen bjöd på fika, shopping och mysig middag med familjen. 
På söndagen startade vi dagen på systrarna Helin på Djurgården med våra vänner..
diego

…och deras lilla Diego, hur söt? Jag är kär i  honom. Sötaste hunden ever, jag hade velat ha en liten bulle om den stannade på 4 kilo och om jag inte vore så lat. Jag skaffade ju en hund 2005 (hade sett Legally Blonde några gånger för mycket) som sen adopterades av mina föräldrar efter 3 veckor. Inte läge  att skaffa hund när man är 17 och bara vill utforska världen.

Vi åt frukost och godsaker från himmelriket. Jag åt en brie/avokadomacka som var ok (mackorna var inte så roliga), men morotskakan och semlan var magiska.

Sen åkte vi hem till svärmor och åt lunch med lite härliga vänner.

Och avslutade helgen med persisk mat take away med vår kompis Markus ❤

Tjejernas underbara blus, River Island // Min munkjacka med volanger, här 

 

LOADING..