Veckan i fokus #8

Veckorna rullar på och våren är snart här.


Veckan som gick har mest fokuserat på att vänja oss och barnen med den ”nya” tiden, vi har varit så jetlaggade och därför velat sova vid 18 och vakna kl 04, jippie! Men gick snabbt så i helgen har de sovit som vanligt.

Favoritinläggen: 

Jag och tjejerna i nya numret av mama

Supersnabb hårfix 

Nytt in: Jag köpte en vit och en grön t-shirt från Cos och &other stories. Sen köpte jag ett par nya Nike-sneakers som jag inte vet om jag ska behålla än, färgen är så fin men de är inte så sköna som jag hade hoppats. Jag hämtade ut ett paket från asos.com som innehöll ett par sneakers i sötchock, en munkjacka med volang, och två tröjor.

Att göra i veckan: Jag ska på en pressfrukost med h&m som jag verkligen ser fram emot, jag älskar ju h&m och allt de gör, så det ska bli kul och se vad som ska komma. Jag har en härlig frukostdejt och en härlig skönhetslunch på sturebadet inbokad. Sen anordnar mama en viktig  frukost på fredag med Elaine Eksvärd som vill uppmärksamma övergrepp på barn, så viktigt! I helgen har jag inte så mycket bestämt än, vilket är skönt.

Trevlig vecka finisar,
Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..