Frukostdejt på Pom & Flora

Pom & Flora är ett av mina favoritställen för frukost. I morse drog jag fram paraplyet och skyndade dit i snöstormen där jag mötte upp Joanna.

I morse träffade jag upp hjärtegullet Joanna i ottan för en frukostdejt på Pom & Flora. Vi jobbade i samma lokaler förut, men sen några månader tillbaka sitter de i andra lokaler. Vi hade såååå mycket att ”update”. Jobb, blogg, privatliv, kärlek, skvaller. Vi skrattade så mycket och hade en underbar start på dagen. Jag fick så mycket energi (inte minst av dunderfrullen) av henne. Så härlig start! 

Joanna åt avo-mackan och acaibowl med chia, jag åt ”Banana-split” och jordnötssmörmacka med banan och en Pink-lemonade 🍌 vilken fullträff!! 

Nu har jag badat barnen, lagat mat och satt mig med dem i soffan. Pju! I dag är mannen ute och roar sig efter jobbet, och imorgon är det min tur *längtar* ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..