Min turbodag i bilder

Igår var, precis som idag, en galen dag. Jag hann med så otroligt mycket och allt var så himla roligt. En bättre torsdag helt enkelt!

kaffe

Jag började morgonen väldigt tidigt med en kaffe på Café Italiano innan jobbet.

lunch2

På lunchen skyndade jag mig till en lunch på Sturebadet där Miqura bjöd in till en rogivande stund i Turkiska badet. Vi åt lunch och de presenterade sina produkter. De verkar magiska! Alla deras produkter görs med silke, och det jag fick testa fungerade precis som de sa. Jag ska prova dem lite mer hemma innan jag kan säga någonting mer. De säljs på Åhlens.

blom

På väg tillbaka gick jag förbi Oscar  & Clothilde, minfavorit affär för inredning.  Där hittade jag ett matbord, sen kollade jag på prislappen och ångrade mig haha. Buketten var så vacker…

När jag kom tillbaka från lunchen hade mina kollegor i Bufféköket gjort Baked Alaska, och jag fick en!! Omg så gott.. Ni får spana in receptet i Buffé snart.. (Det är en urgröpt ananas med ananas, rom, glass och bränt marängtäcke, alltså.. )

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Jag hade på mig en skinnkjol, GAP, (vintage)
Polo, Zara
Skor, Adax
Väska, Stella Mccartney
Jacka, Vintage

torres

Sist men inte minst hade Joanna och Torres viner bjudit in några tjejer på vinprovning på Magnusson fine wine. Så trevlig och så goda viner, wow! Vilken kväll 🙂 Så mycket god mat, roliga tjejer och så klart goda viner. Bianca Ingrosso dundrade in sist med hela sitt filmteam, så förhoppningsvis sa och gjorde vi ingenting dumt, haha..

En härlig dag på alla sätt! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..