5 matiga tips


Chef’S table – En underbar serie på Netflix om matkreatörer runt om i världen. De skapar fantastisk mat (eller kreationer) som får alla sinnen att hoppa av glädje. Mitt favoritavsnitt är 1, säsong 3, Jeong Kwan är buddist och lagar mat på ett andligt sätt. Man får se de mest magiska platser i Korea, och jag fick en speciell känsla i kroppen av att se det här. 

Rutabaga – Mathias Dahlgrens nya vegoställe på Grand Hotel. Jag har flera vänner som ätit där och alla är supernöjda. Nu måste jag boka bord… 

Proper Corn – deras popcorn har gjort mig besatt. Vegetariska, glutenfria och nyttiga 🙂 Smaken sweet & Salt är min favvo! 

Fishtaco till middag – Barnen älskar det, och ett bra sätt att få dem att äta fisk. Jag köper oftast torsk och panerar med panko, så gott! 

Mother – mitt favoritställe i Stockholm just nu. Lunchbuffén är helt vegetariskt, så fräsch och det är ett enormt utbud av godsaker, love it! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..