Födelsedagsmiddag, Millesgården, barnfria och Andrea Bucelli

Min helg var rolig på många sätt.

I fredags efter jobbet kom vi hem och gjorde i ordning oss för kvällen. Vi skulle äta födelsedagsmiddag hos några vänner, dock inte förrän vid kl. 19 så Corinne hann så klart somna innan vi gick, och vakna när vi gick till bilen, hon var glad men ni vet känslan av att väcka en liten sötnos som sussar så sött. 

Vi åt supergod mat och annat smått och gott som de hade fixat. En av de andra gästerna kollade sin mobil när vi satt där och skrek, ”Men shit jag har glömt att jag har en lounge på Globen imorgon på Andrea Bucelli!”, vill ni följa med? Alla tyckte det lät kul (jag frestades mer av tanken på middag och egentid) men varför inte konsert också ?


På lördagen vaknade vi till det magiska vädret. Man blir ju såååå glad när solen stormar in genom fönstren.


Vi frukost med mitt favoritbröd från Bröd & Salt, omelett, grönsaker, och så klart kaffe.

Efter frukosten gjorde vi lite småärenden och sen åkte vi till mysiga Millesgården på Lidingö. Vi fikade och tänkte sen ta en tur på det coola utomhus-museet. Vi trodde att det bara var att ta en sväng när vi fikat klart, men vid kaféet kunde man inte komma in (och vi kunde tyvärr inte hoppa över grinden med två barn) ;).. 


När vi sen förstod vart ingången var, var det såklart lång kö och Naomi gnällde att hon frös och var kissnödig. Vi kände att det var bättre att ta en tur på museet en solig dag i maj. Men det var smarrigt med fattiga riddare, kaffe och hembakta bullar. 

Eftersom barnen skulle skulle sova hos mina föräldrar åkte vi hem och packade, och körde sen dit dem. Jag mår alltid lite dåligt, och blir tyst och tankspridd när vi lämnat av dem. Jag vet inte varför men det känns så tomt och tråkigt hemma, känner ni som har barn samma? Alla säger njut av egentiden, men jag kanske är konstig. Jag ville bara hem snabbt, göra i ordning mig och åka därifrån direkt.

Vi hade i alla fall en så rolig kväll. Vi åt middag på Vau de Ville, drack massa drinkar, skrattade så mycket och åkte sen till konserten. De gav oss en öppen loge vid scenen – inte bra! Vi hann inte säga många ord innan det var många arga människor som kom springandes och vrålade på oss. Det var lite fel med opera, med tanke på det humör vi var på. De satte oss i alla fall i en annan loge högst upp på taket typ, man såg knappt lilla Bucelli där nere. Han sjunger som en gud det kan jag inte säga någonting om, och jag skulle nog uppskatta honom väldigt mycket om jag satt längst fram,  visste vad han sjöng om och var på det sofistikerade humöret, en annan gång får det bli. Men detta var lite sömnpiller eftersom jag mest ville dansa 🙂 


Söndagen var så seg. Jag hämtade barnen så fort jag slog upp ögonen och åt frukost hos mamma och pappa. Sen hade jag massa tvätt att vika, räkningar (ångest!) och jag satt med kvittoredovisning och fakturering i tre timmar. Så tråkigt så jag helst vill stryka min söndag..


Hoppas att ni hade en fin helg!

 

  1. Karin skriver:

    Hej! Var har du köpt dina solglasögon? Sjukt snygga!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..