Veckan i fokus #9

Ny vecka nya möjligheter...

fokus

Förra veckan sa bara swish.. Men jag hade så mycket roliga saker för mig. Jag åt frukost hos HM och spanade in Studio SS17 kollektionen, så kul! Jag åt frukost med JoannaPom & Flora, var på vinprovning med Torres och åt lunch på Sturebadet med Miqura. Jag avslutade jobbveckan med en rolig plåtning för Life.

Nytt in: Ett par nya Celinésolisar som jag fortfarande spänt väntar på (de kostar 3800kr på NK). Varje år har jag letat efter den perfekta skinnjackan, och jag kan ha hittat den. Det är en liten detalj med den som jag inte gillar men annars är den underbar, dock har Weekday tagit bort den online, men den finns i butik (den här är supersnygg och nästan likadan men min är lite mer oversize). Sen klickade jag hem en Chanelbok på rean, här.

Veckans viktigaste: Frukosten med mama,Tilde de Paula och Elaine Eksvärd. Läs mitt inlägg om den ikväll och gör skillnad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..