Frukost på Paraden, middag på Un Poco och bada i champagne. 

Paraden är nytt, grymt och välbehövligt i området. Jag åt en god och mysig frukost, overnight oat är hett och så gott :)

Jag började morgonen tidigt i ottan med frukost på nyöppnade Paraden med finaste Mira Fröling. Det var precis som deras andra ställen, Nybrogatan 38 och Nytorget 6, ingen besvikelse! Vi åt en varsin gröt, jag med körsbär och Mira med äppelkompott. Så gott! Sen åt vi en varsin äggmackor med kaviar, super! Helt underbar start, sen skyndade jag iväg till jobbet.

Dagen gick så snabbt idag, och den gick åt helv*** när jag hade lagt en champagneflaska i min tygpåse, och i brist på tid och sunt förnuft la ner min dyra kamera i samma påse. Helt plötsligt när jag efter typ 10 minuter ska ta upp min kamera ser jag att den badar i champagne. Jag blev så himla ledsen, jag älskar den kameran mer än min stora proffskamera 🙁 buuuh!

Sen hämtade jag båda barnens som var superjobbiga och bara tjafsade med mig. Trötta och gnälliga!

Sen åkte vi till Un Poco och åt middag. En av mina favoriter i Stockholm. Vi åt carpaccio, risotto med sparris, burrata, och torsk. Allt var magiskt!

p9

  1. Sara skriver:

    Vore kul om du skrev lite om huset ni köpt i Täby. Ska ni flytta dit eller sälja? Vill du bo kvar i stan när sina barn börjar skolan? Alltid kul o läsa om boende.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..