I annonssamarbete med CUBUS

Bomberjackan – ett nyckelplagg i garderoben

Bomberjackan är ett plagg som bjuder in till kreativitet. Du kan ha den till vardags, fest, joggingrundan, söndagspromenaden, you name it! Jag föredrar en lite oversized modell och har flera olika varianter i min garderob.

cubus8

Hej finisar,

Bomberjackan är ett plagg som jag alltid gillat att bära, speciellt när jag vill känna mig lite sportig. Det är ett plagg som varit inne de senaste åren, och bör finnas i allas garderob, i någon form. I dag finns det så många olika modeller, och alla möjliga material och färger att välja bland. Om jag ska välja min favoritmodell, gillar jag mest den som är lite oversized i storleken (jag har L i min på bilden).

Så stylar jag helst min bomberjacka: 
* Avklippta jeans, tight polotröja och sneakers.
* En sötare kort klänning, med en oversized bomber är en het kontrast.
* Om du har en elegant outfit och vill tona ner det ”tjusiga” är  bomberjackan perfekta plagget.
* Snygg skjorta (lite längre modell och knäppt ända upp), jeans och klackar (gärna att man drar uppärmarna lite på jackan).
* Lager på lager, just nu använder jag den under min vinterjacka för extra värme och har den inomhus när jag fryser.

Denna vecka har Cubus erbjudande på ett urval Bomberjackor i butik och online, bland annat den jag har på mig, yeah!

Bomberjacka, Cubus
Poloklänning, Cubus
Sneakers,  Nike

cubus99
cubus7

cubus6
cubus2
cubus1

 1. A skriver:

  Jackan användes först av stridspiloter sedan på 90 talet blev jackan populär i andra kretsar,mer info finns Wikipedia. Alla gillar olika klädstilar förstås 🙂 Men själv skulle jag aldrig använda en sådan jacka.

  1. alexia skriver:

   Haha,nej men jag tycker det beror på modell 🙂 Då kanske man inte behöver köpa den som är ”pilotig” utan kanske en i ett fluffiggt material i någon härlig färg.. <
   Ha en fin kväll,
   Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..