Vi dricker hormoner… 

Hello!! 

Det känns som vår ute nu! Så glad i kroppen 🙂 

En sak jag dock oroas väldigt mycket över som jag fick göra idag är; att barn i sverige får i sig såna sjuka östrogenhalten så de börjar utvecklas till kvinnor mycket tidigare än de bör. De får tex mens tidigare och ser äldre ut tidigare. Ett sätt man kan ”skydda” barnen mot det här är att rena vattnet från kranen. Det är alltså genom dricksvattnet de får i sig mycket östrogen. Tjejer i sverige äter mycket p-piller i dagens läge, och kissar så klart ut det. Reningsverken kan inte få bort östrogen så vi dricker det, så hemskt! 

Jag ska direkt kolla upp vad jag ska köpa till kranen. Har ni hört det här förut? Renar ni ert vatten? 

Hela min look är från Kappahl. Ha en fin helg kära ni❤

 1. A skriver:

  Har du kollat upp vad du ska köpa till kranen hehe 😃😂

 2. Sarah skriver:

  Haha, sötis! Dig kan man verkligen tuta i vad som helst…
  Du är alla sektledares våta dröm, faller offer för all bullshit du hör 😂😂😂

 3. Hej! Om de som äter p-pillrena kissar ut hormonerna borde väl alla andra också göra det? Men däremot finns det jättemycket ämnen som tros vara hormonstörande som man inte förbjudit än. Sånt håller Apotelket AB på att fasa ut för säkerhets skull fast alla andra säljer på (jobbade där förut annars hade jag inte haft koll). Kolla efter ämnen med ordet cyclo på ingrediensförteckningen (cykliska silikoner), finns i typ alla schampon, krämer…

 4. Åh, när jag började läsa så tänkte jag YES, äntligen en röst som pratar om komjölken och dess negativa hormonella påverkan på oss! Men så såg jag att det var vatten, hehe. Har faktiskt aldrig hört det?
  Däremot så trycker vi i våra barn komjölk från tidig ålder, massa externa hormoner som stör våra kroppar! Köttet spelar också in såklart, men minska på mjölkprodukter så slipper du en stor del av hormonpåverkan 🙂 Den enda mjölken ett barn behöver är bröstmjölken, finns ingen anledning att gå över på ko-tutte efter att amningen är klar 🙂
  Tusen tack för en bra blogg! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..