Sminktips – maskara och concealer

En riktigt bra maskara och concealer har flyttat ner i necessären och det är nya favoriter på båda.

betterthansex

Jag testar ju så otroligt mycket hudvårdprodukter och smink, så jag måste bli bättre på att tipsa er. Förra helgen var jag på Sephora och blev tipsad om den här maskaran från TooFaced. Den är GRYM! Ni vet när man har köpt en ny maskara. Då känns den ganska rinnig ibörjan tycker jag, den här är perfekt direkt. Mina fransar har aldrig sett längre ut och den klumpar inte alls. Den finns både i Waterproof och inte. Waterproof är bra om man har raka fransar som lätt böjer sig ner. Jag använder den vanliga och fransarna är så böjda och fina.

Sen köpte jag en ny concealer från NARS i färgen Custard. Jag har hört om den i flera år,men alltid köpt mac eller anastasia. Den här sjunker in i  huden så fint, kakar sig inte och lämnar inga linjer. Den är fantastisk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..