Min helg i bilder

Jag missade massor med festligheter men hade en mysig helg ändå.

fred2
hersvitaminer

Fredag
På fredagmorgon var jag bjuden hem till Amanda Schulman för att fira lanseringen av deras vitaminer HERS som säljs på alla Lifebutiker. De lovar oss ett piggare liv med mindre hormonella vågor. Lets see…

Topp, Hm Trend (ny)

corinne

 

Lördag
På lördagen vaknade vi och åkte till Täby Centrum för att kolla vad som är fel på min mobil och dator. Vi köpte lite (persisk) nyårspresenter till tjejerna som de fick öppna på söndagen. Sen gick vi och kollade på nya cyklar och åt lunch på vårt favoritsushihak i Solna. Alltså, jag tycker det är rån att betala 7000-8000 kr för en cykel, så bor man i stan och riskerar cykelstöld dygnet runt. Men jag hittar ingen ny i normal prisklass ,någon som har tips?

På lördagskvällen var jag bjuden på en grymt härlig tjejkväll med Michaela och 18 andra vänner till henne på nya hotellet At Six.  Tyvärr var Micke inte hemma och vår barnvakt blev sjuk, sååå tråkigt! Men på ett sätt tur, för Corinne kunde inte allt sova bra, varken på kvällen eller natten, på grund av igensnorad näsa. Jag satt upp och sov hela natten med henne snarkandes på magen..

sushi_rasundavagen

 

Söndag
”A girl and her bed at Sundays are an endless love affair”…
I wish! Nej så kanske det låter hos en annan girl men här fick man inte många timmars sömn…och kl 06 ville Corinne kolla Pippi i soffan, great!

Kl 09.30 var jag klar sminkad och tänkte på hur annorlunda mitt liv ser ut jämfört med resten av tjejerna som skulle på Mickans partaj 🙂 De hade förmodligen nyss somnat och jag var klar för en bal på slottet, typ..hehe.

Vi ville vårstäda balkongen och köpa massa nytt så vi åkte till Ulriksdal där vi brukar hänga på söndagar. Vi kom till kassan med en fullsmockad vagn när kassören säger. Tänk på att inte låta dessa blommor vara i bilen mer än två timmar för då dör dem. Hahaah vi började tokskratta, men va? Vi ska ju plantera ut dem.. Så det blev inte en enda växt för vi orkade inte gå tillbaka och stå i den där kön igen (=flopp).

Istället gick vi ner till deras trampolin, vi hittade lä och Naomi hoppade och Corinne gick runt.

På kvällen var vi på en fest  med familj och  vänner och firade Nourous, persisk nyår. Så god mat och mysigt. Jag och C stannade bara en stund för jag var rädd att hon mådde dåligt.

Jeans, Zara
Fuskpäls, DM

ulriksdahl
blom
tuppp
tupp
sten

 1. Nina skriver:

  Billigare cyklar finns definitivt. Kolla XXL eller liknande.

  1. alexia skriver:

   Ok, jag lägger max 3500 kr
   Ska kolla där 🙂 Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..