Vabba vabba vobba

Jag är hemma med min minsta älskling som har åkt på ögoninfektion och en dunderförkylning.

sjukling

Hej hjärtan,

I dag är det vabb dag 2, eller snarare vobb som det idag kallas när man har tusen saker att göra på jobbet. Jag tycker att det känns stressigt att jag inte kan fokusera 100 % på bara henne, utan behöver ringa och maila en massa emellan, men imorgon är det pappas tur..

I dag tog vi en promenad och solen sken upp, Corinne låg i vagnen och jag satte mig och tog en juice utomhus. Jag fick flashbacks till när jag var mammaledig, så mysigt! Hon brukar  inte vara så lugn i  vagnen men antagligen tyckte hon att det var rätt så varmt och najsigt där inne.

mamaa
mama22
mama44
mamate

Hon somnade i  vagnen på väg hem och jag kom på att jag inte hunnit läsa nya mama, whay! Jag är ju superduper stolt över att jag har min egna sida där i varje nummer. Jag drack en kopp magiskt te och njöt av tystnaden som jag inte får så ofta. Teet heter Nord-t i smaken ”Sunset at noon” (kardemumma, kanel och vanilj – yum!) Jag njöt i ungefär 28 sekunder innan lilla terroristen vaknade. Hon grät i typ 40 minuter. Jag gick runt med henne, sjöng, satte på musik, allt möjligt men ingenting fungerade. Tillslut fick jag henne att titta på Pippi och gick till köket och fixade lunch. Tyst som ett lamm är aldrig bra eller hur? Buuuu! Där satt hon i trappan, hade rivit sönder tidningen och hällt ut allt te som hon satt och grävde i med en liten sked. SÅ mitt fel men så roligt när hon tittar upp på mig och säger någonting på världens gulligaste språk 🙂

 

 1. art skriver:

  Thanks for your personal marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you
  can be a great author. I will make certain to bookmark
  your blog and will eventually come back in the future.
  I want to encourage continue your great job, have a
  nice morning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..