Vår i Paris

Jaaaaaaa! Jag och min underbara tjejkompis ska åka till Paris. Det känns som en fantastisk morot inför ett par månader med mycket jobb.

paris

Bonjour!

Jag har varit i Paris två gånger tidigare, men kommer inte ihåg att jag såg så mycket då. Jag vet att många älskar Paris, men jag kan inte instämma med mina tidigare upplevelser. Första gången var jag på en jobbresa, (ensam!) och såg knappt någonting. Andra gången var med en tjejkompis, men jag har för mig att vi hade ganska dåligt väder och hmm det är allt jag kommer ihåg. Öken-Paris-minnen med andra ord. Det vill jag ha ändring på!

Min vän som jag ska åka med, älskar Paris och har bott där i 6 månader, perfekt! Hon har massor med favoritställen och älskar att äta precis som jag.

Vi ska åka i slutet på maj 🙂 Om ni har några Paristips skulle jag bli överlycklig. Restauranger, hotell, bagerier, hål i väggen, 2-hand shops, hit me! Skulle bli så glad ❤

 1. Hannah skriver:

  Va härligt med pari, ska också dit i vår faktiskt! Skulle inte du kunna lägga ut en liten paris guide med de tips du har? skulle va till så stor hjälp 😀

  1. alexia skriver:

   Det lovar jag!! Har gjort sååå mkt research och jag ska vlogga också därifrån 🙂
   Men när ska du dit?

 2. Cicci skriver:

  Tyckte restaurang Georges var bra! Fanns där 2014 iaf. Jag testar alltid rooftop bars och restauranger i varje storstad jag är i. Får man bra utsikt över stan också 🙂 Förhoppningsvis kanske ni får ett härligt bord ute om det är varmt! Sen området Marais är supermys med restauranger och butiker!

  1. alexia skriver:

   Topp!! Vi ska bo i Marais så jag strosar gärna där i flera dagar haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..