Två nya crawings

Hej gullisar,

Idag var C på förskolan och jag jobbade. Jag vaknade med tjock hals och världens huvudvärk. Antagligen smittad av mini.. men många på kontoret är också sjuka så det är nog en mix av alla basilusker.

Jag gjorde supersshots igår kväll när jag började få ont i kropp och knopp.

Jag pressade ur juicen ur en stor ingefära, blandade med 1 citron och 1 msk gurkmeja. Sen när jag skulle ta en shot hällde jag på 1 msk kokt vatten och drack. Vilken supergrej! Jag ska göra en stor flaska vid tillfälle och ha i kylen och ta en varje morgon. Ny craving!

Craving nr 2 är bubbelvatten med skivad lime. Herregud så gott det är 😍 jag har en sodastream från typ 2001 som är stor som ett rymdsskepp men jag älskar mitt bubbelvatten. Så skivar jag ner färsk lime och dricker som en kamel.

I dag fixade jag också mina naglar, finally! Rött och kort, inga klor igen 🙂

Topp och jeans, hm trend

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..