I annonssamarbete med HEINZ

Våra tomatplantor har fått skott

Vi är så stolta över att våra Heinz-tomatplantor har fått skott. Det känns extra roligt för Naomi som är så engagerad i sin tomathink.

heinz2

Hej på er,

Jag vet att en del av er är med på den lilla tomatresan som vi skriver om, och har beställt hem egna frön. Hoppas att det går lika bra för era som för våra. Det här har blivit mitt och Naomis projekt tillsammans. Hon vattnar,  kikar hur hennes skott växer och är väldigt stolt över att de just växer.

För två veckor sen började de sticka upp ur jorden, och sen dess växer de på så bra.

Jag satte i små ”pelare” som jag tog från gamla rosor och trädde plastfolie runt. På det sättet håller plantorna sig fuktiga. Det blir som ett litet växthus då. Sen står de varmt i Naomis rum, som har sol från ungefär 14-tiden till solnedgång. Vi vattnar plantorna ungefär varannan dag, men håller koll så de alltid är fuktiga.

Snart är det dags att flytta våra tomatplantor till balkongen, så härligt! Jag vill att de ska bli stora och bushiga med massa söta tomater. Tänk att det faktiskt är en så här lång process att odla fram tomater och göra ketchup, häftigt!

Hur går det för era?
Läs mer och efterfråga egna frön HÄR

heinz4
heinz5
heinz6
heinz1

  1. Sara skriver:

    ”Krukorna” från Heinz, fick ni med dom när ni beställde frön?

    1. alexia skriver:

      Ja, har du beställt egna frön?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..