Frukost på Snickarbacken 7 och vårhärlig beautylunch

Petra Tungården och Foodjunkie Edita bjöd in till en tokmysig frukost med Planti. Sen var det blommor och skönhet på Pom och Floras studio med H&M. Kvällen avslutades med samma gäng som på morgonen hemma hos Petra.

Hej mina hjärtan,

I morse var jag uppe i ottan för att äta en tidig frukost som Petra och Edita hade bjudit in till tillsammans med Planti. Vi hade en underbar start på dagen. Alltså jag älskar alla fantastiska tjejer som jag får träffa på alla event, wow!

Efter det jobbade jag som en tok för att sen äta lunch tillsammans med Hm Beauty på Pom och Floras studio. Det var ju blom- och skönhetsmagi! Man fick dessutom manikyr från några proffs vilket jag dessvärre inte hann med. Vi fick testa, känns och klämma på deras beautyserie som verkar så bra! Jag ska testa allt! Läppstiften är redan favorit, matta i glada färger, som jag gillar!

Nu har mannen åkt iväg på äventyr men barnen och jag ska på dagens tredje event hemma hos Petra. Kommer bli bananas, jag känner det! Helt galet kul ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..