Vårrensat, våfflor och At Six

I går var det AW på det nyöppnade hotellet At Six på Brunkebergstorg. Samsung bjöd in ett gäng bloggare till fotokurs i en av sviterna.

atsixhotel

Hej våren!

Nu kan vi verkligen säga det, äntligen! Yeah!

Igår var jag på det nyöppnade hotellet At Six på Brunkebergs torg. Samsung bjöd in några bloggerskor till en liten mobilfotokurs uppe ien av sviterna. Den var så fin, jag skulle varit nöjd med att sova i badrummet faktiskt. Vi ska prova nya Samsung A5 ett tag nu vilket ska bli spännande.

I morse när vi vaknade hade jag bokat tid hos Apple i Täby just för att min iphone inte funkade. Vilket iofs inte spelar så mycket roll just nu men jag kommer nog köra båda ett tag  🙂 Sen åkte vi hem till min kusin som hade gjort våfflor för att fira denna stora dag. Vi satt ute i deras trädgård och NJÖT av solen, medan tjejerna hoppade i studsmatta. Denna årstid vill jag bo i hus. Sen åkte vi hem och rensade ur alla garderober från vinterkläder, nu får det inte bli några bakslag hoppas jag, våren är häääääääär!

Corinne är väldigt envis och trotsig för tillfället, detta måste vi prata mer om imorgon 🙋🏼

I kväll ska vi äta middag någonstans med tjejerna, inte riktigt bestämt men troligtvis AG eller ngt annat göttigt. 

atsix
Chrystelle 
atsixhotell

Lördag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..