Min helg i bilder


Det kändes som att min helg började redan i torsdags med den magiska middagen som Petra bjöd på. Mer om den här…

I fredags efter kontoret var jag på ett event med Samsung på det nyöppnade hotellet At Six. Vi hade en supermysig AW uppe i en av hotellets sviter med utsikt över Stockholm. Vi fick den nya Samsung telefonen som jag ska prova ett tag nu. 

På kvällen när jag kom hem var det lite gnällig stämning så det blev snabbt godnatt 🙂 

På lördagen åkte jag och girlsen till Täby centrum för att laga min telefon och köpa lite småsaker. Sen åkte vi hem och städade ur garderoberna på alla vinterkläder, det är så luftigt och skönt nu i hallen. 

På kvällen tog vi med tjejerna till AG:S för att äta middag. Vi beställde massa småplock som pimentos, bresaola, pizza, oliver, kalamares, kronärtskocka, och sist med inte minst deras maffiga, fettiga tryffelburgare och ett glas rött – så mysig spontanmiddag! 


I söndags var ju vädret magiskt så vi började som ni säkert sett på Greasy spoon, fulla som kastruller åkte vi och handlade några saker hem för att sen träffa upp våra vänner på Nytorget. Vårt gamla hem Nytorget som totalt blommar upp samtidigt som blommorna. Det var så tråkigt att bo där på vintern (inte för att det finns så många roliga ställen i Sthlm att bo på då) men så fort det blev vår var det som värsta invasionen av människor som skulle ha picknick, meditera, äta glass, sola längst husväggarna och inte minst slåss om alla uteplatser på serveringarna. Jag är en av dem, jag erkänner! Jag älskar Nytorget soliga dagar ❤ 

Idag lekte vi i parken med Naomis bästa vän Alissa och hennes päron i säkert 3-4 timmar, drack hutlösa mängder kaffe och picknickade med pizza. Vilken himla pangdag det blev! 

Sen blev det middag, några maskiner tvätt och lite jobb när barnen somnat. Riktigt härlig helg faktiskt. 

Jag önskar er en bra vecka med mycket sol 🌟

Klänning, hm 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..