Get my look

Äntligen kan man säga att våren är här,att det ska snöa på onsdag pratar vi om då :) I dag hade jag en söt volantopp med nya jeans och ny skinnjacka. Skinnjackan behöver användas för att bli så där mjuk och snygg. Det finaste med den här jackan tycker jag är att den är kortare i ryggen.

getmylook

Sol sol sol!

Yes, vem ville inte sitta och steka längst en husvägg eller på en uteservering idag. Så himla skönt! Vi hann inte alls med den här väderomställningen och lämnade ungarna fullt påpälsade med overall. Nu blev det lite panik. Naomis kläder är för små och Corinnes hittar jag så klart inte i kaoskällaren. Nu måste jag på jakt efter skalplagg till Naomi, vilket märke brukar ni köpa? Tips?

Blus, HM
Jeans, HM
Skinnjacka, Weekday (liknande & Other Stories)
Skor, Nike

Pss. Min rosa pälsbomber som jag hade igår hittar ni på rea här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..