Heldagsinspelning – Heja livet!

Hej alla stjärnor, 

I dag har jag varit ute på Spring studios för en heldagsinspelning med en hel drös underbara människor. Jag berättade för ett tag sen om att jag letade statister, och idag var det dags för inspelning. Det var så underbart att träffa alla dessa fina människor och få höra deras livshistorier. Alla hade verkligen en livshistoria. Så många berörde mig fast det faktiskt var en ”rolig” komisk reklamfilm. Det var i pauserna, under lunchen och alla små pratstunder som folk delade med sig. Något som verkligen berörde mig var en äldre man, 78 år. För tre år sen förlorade han sin fru, och sitt liv. Hon var hans liv på många sätt,  att vara gift med din drömkvinna i 57 år, vara med henne varje dag, skratta, sova, läsa, äta ihop och en dag var hon borta. Hans egna barn var upptagna med sitt, barnbarnen med sitt osv så livet har blivit ganska ensamt sa han.. han var en så fin människa och han fick tårar av att prata om sin Margaretha. Jag har ingen av mina mor- eller föräldrar kvar, men om jag hade det skulle jag bry mig mer om dem än om mina egna föräldrar ❤ 

Pss.. en rolig sak var att han och en annan statiskt, Marianne 78 år klickade och ”Skulle hitta på något” vilken dröm! En dejt vid 78 år, heja livet! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..