Afternoon tea party 

Hej gullisar, 

Hoppas att ni har haft en fin onsdag. Jag vet, jag känner precis som ni, försvann våren nu? Vilken luring! Jag bytte ett par skor som jag hade tänkt att ha på mig idag, hmm snart hoppas jag de var på rean nämligen. 

I dag efter jobbet gjorde jag några returer efter inspelningen igår, sen var jag bjuden på en afternoon tea med Soft Goat Cashmere. Så trevligt! Det var faktiskt helt magiskt fint. Borden var fyllda med godsaker och de visade upp sin vårkollektion med massa söta modeller. Min favorit var en med djup v ringning i ryggen, wow! 

Innan vi gick fick vi en utbildning av Christoffers blommor i hur man plockar ihop en fin bukett. Med så vackra snittblommor var det inte svårt att få ihop en fin lill-lördag-bukett. 

Ikväll skulle jag gått på ett annan event och metrofesten men det strulade med barnen, vi åt glass från 3 vänner och myste i soffan, vad slår det? 

Puss A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..