Häxorna har landat…


Hej babes, 

I dag åkte jag från svärmor till mamma och pappa på landet. Jag mår inte helt 100 men ändå tillräckligt bra för att åka till barnen. Jag känner mig sjukt trött dock, och vill sova hela tiden, men det blir väl bättre snart. Jag har legat så mycket så nu har jag fått ont i ryggen istället, haha måste ut och röra på mig imorgon. 

När jag kom ut till landet höll mamma på att klä ut mina tjejer till påskkärringar – jag svimmade så sött! Naomi hade målar påskkort som hon ville ge till grannarna runt oss..i byte mot lite godis. Hon fick ett stort påskägg av min morbror, sen var hon nöjd med godisjakten 🐣 Godiset får vänta tills på lördag dock 🙂 

Imorgon ska jag försöka mig på att färga ägg, Let’s see! Mitt mål den här påsken är dock att göra så lite ansträngande som möjligt och fokusera på att vila och bara ta det lugnt. 

Jag hoppas att NI får en magisk påsk med era ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..