Skönhetsfavoriter

Beautynörd som man är vill man gärna testa nytt. Här är några saker som jag gillar at the moment.

Babes,

Jag har några nyheter i badrumsskåpet som jag vill tipsa om. Det här är en gammal nyhet men värd att tipsa om igen. Jag får så många frågor om min foundation, många tycker att jag har ”glow” i ansiktet, och det är precis vad den här foundation ger. Den är superlätt att lägga på, går snabbt in i huden, ger inga linjer och ger ett silkeslent resultat. Jag har fyra olika nyanser så jag blandar beroende på om jag har fått färg i ansiktet eller inte. Shiseido Synchro Skin Glow, här.

Concealer från Nars som jag älskar. De har släppt en ny som jag så klart var tvungen att köpa. Full täckning och lämnar inga kakiga linjer, konsistensen är lite tjockare -fantastiskt resultat! Nars, Soft Matte Complete Concealer, Sephora.

Jag är ganska torr i ansiktet och den här krämen är magisk. Jag har den ibland istället för nattkräm, ibland istället för dagkräm eller bara duttar på om jag har torra fläckar. Använder den också på barnen. Avené Cicalfate.

Den här har jag alltid i väskan för läpparna blir återfuktare och får fin färg. Clarins Eclat minute nr 03.

En ny penna som jag använder till ögonbrynen kommer från HM, toppenpris och superbra. Färgen passar mina bryn perfekt och pennan är supertunn så det är lätt att måla ”strån” med. HM Beauty.

Handkräm, Hm Beauty // Maskara, Too Faced ”Better Than Sex” //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..